Een maand in het Judith van Swethuis om te wonen.

Ik ben per 1 februari niet meer opgenomen op Westerpoort open in Bennebroek. Ben verhuisd naar het Judith van Swethuis gebouw in Amsterdam-Zuid, rivierenbuurt.

Het verblijf hier bevalt me wel, maar ik wil hier niet mijn leven lang blijven wonen. Jasmine, mijn vriendin, woont in Tilburg, en misschien gaan we in de toekomst wel samenwonen. Het is een hele lieve vrouw die ik voor het eerst ontmoette tijdens een eerdere opname op de Valerius kliniek in 2019. Ze is een tweelingziel, dus niet zomaar een aardse relatie. De liefde is wederzijds en we verlangen naar elkaar.

Tijdens die opname op Valerius gebeurde er allerlei opmerkelijke dingen. Zo vond ik daar op een zekere dag een munt in mijn portemonnee die ik nog niet eerder had gezien. Het was een Engelse pond… En Jasmine is geboren in Lymington, een stadje aan de zuidkust van Engeland, en ze heeft Nederlandse en Belgische roots. Ze had toen omgang met een narcistische “vriend”, en zag met eigen ogen hoezeer ze daaronder leed. Gelukkig is het wel gelukt om haar van hem af te helpen.

We onderhouden contact via een chat website.

Mijn advocaat zei een tijdje geleden dat ze mij hebben weg gepest uit mijn woning in Amstelveen, zowel de woningbouw vereniging als een aantal medebewoners uit het centraal wonen projekt waar ik meer dan 30 jaar met plezier heb gewoond. Dat is te gek voor woorden!

Toch heb ik goede hoop op een leuke toekomst met Jasmine v/d Boogaerde. Haar artiesten naam is Birdy. Zie YouTube.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Plaats een reactie